Sylvia, de vrouw van Jelle De Beule eerlijk: "Zei ik aan Bart De Pauw na zijn bericht"

door: WVDS
Jelle De Beule en vrouw Sylvia Van Driessche
Afbeelding bron: wvds

Acteur en programmamaker Jelle De Beule en ex-hoofdredactrice van het jongerenblad Joepie, Sylvia Van Driessche, zijn al 13 jaar getrouwd en hebben 3 kinderen.

In Het Nieuwsblad gaat het koppel een beproeving aan in de vorm van een bergtocht. Ze hebben toegestemd, ook al zijn ze absoluut niet avontuurlijk.

Wanneer er een rustmoment is, vraagt de reporter naar de anonieme getuigenis van Sylvia in het proces rond Bart De Pauw. “Het gaat over een flirterig tekstbericht dat Bart mij stuurde terwijl ik naast hem en mijn man zat,” begint ze haar verhaal, nog steeds boos om wat gebeurd is.

"Als ik jou was, zou ik zulke berichten niet naar mij sturen", Sylvia Van Driessche

“Voor alle duidelijkheid: ik ben geen slachtoffer, maar ik kon wel helpen door dat bericht te laten opnemen in een lijst om het herhaaldelijke van zijn gedrag aan te tonen. Ik zei hem: ik ben journalist. Als ik jou was, zou ik zulke berichten niet naar mij sturen. Het stopte bij mij meteen.”

Het voorval zit Sylvia nog steeds hoog, ook na het proces. “Weet je wat het ergste is met Bart? Hij wentelt zich nog steeds in zijn rol van slachtoffer, ongelooflijk”, besluit Sylvia het onderwerp.