Drie BV’s reageren op topverdachtenlijst van kijkers van ‘The Masked Singer’

door: WVDS
The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

De figuur van Papegaai draait al een tijdje mee in ‘The Masked Singer’. Op de topverdachtenlijst van de kijkers verschenen de volgende drie namen: Average Rob, Jelle De Beule en Mathias Vergels.

Die drie verdachten hebben zich nu nog verdachter gemaakt. Zo reageerde Jelle De Beule als eerste via zijn Instagramaccount op vrijdag. “Helaas mag ik hier contractueel niets over zeggen.” Zijn uitspraak brengt geen enkele duidelijkheid rond zijn mogelijke deelname.

Zaterdag maakte Average Rob zich verdacht. Oplettende kijkers zagen hem in de zaal van ‘Dancing With The Stars’ zitten met een papegaai op zijn schouder.

En tenslotte deelt Mathias Vergels zondag via zijn sociale media een foto van zichzelf. Hij lijkt daarmee in te spelen op het filmpje van ‘The Masked Singer waarin hij herkend wordt met een groen glittersjaaltje. “Lijkt er toch op hé”, klinkt het uitdagend bij hem. En hij verwijst ook naar ‘coco’.

Misschien heeft VTM wel gevraagd aan de verdachten om zich nog wat extra verdacht te maken. Tijdens het eerste seizoen verschenen er ook filmpjes waarin verdachten vertelden: “Het klopt, ik ben …”.

Mathias Vergels
Afbeelding bron: Instagram