Ann Van den Broeck deelt verrassende update over haar behandeling tegen kanker

door: STG
Ann Van den Broeck
Afbeelding bron: Instagram @annvandenbroeck13

Ann Van den Broeck heeft een verrassende update gedeeld over haar behandeling tegen borstkanker. Vorige week werd het eerdere nieuws dat de kanker eigenlijk weg is alweer snel overschaduwd door slecht nieuws.

Vorige week deelde Ann Van den Broeck na het positieve nieuws dat de kanker eigenlijk weg is ook meteen slecht nieuws. De operatie die moest dienen als extra controle moest uitgesteld worden.

Ann had namelijk koorts en kon dus niet geopereerd worden. Uit haar recente post op Instagram blijkt dat de ingreep uiteindelijk toch is kunnen doorgaan.
 

"Afgelopen donderdag dan tóch succesvol geopereerd. Nog even wachten op het resultaat van het weefsel-onderzoek, maar hoppa! Mijn port-à-cath werd ook verwijderd. Dank dank dank!", klinkt het.

Ze heeft zich dan ook voorgenomen om in alle rust verder te herstellen. "Mijn plan voor de laatste maand van dit jaar? Nog veel slapen, rustig recupereren, luisteren naar mijn lichaam, langzaam beginnen te bewegen, genieten met vrienden en familie en doen wat me energie geeft en me gelukkig maakt! De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed!”