Belangrijk moment voor Ann Van den Broeck in strijd tegen borstkanker

door: COS
Ann Van den Broeck
Afbeelding bron: Instagram @annvandenbroeck13

We kregen deze week goed nieuws: de kanker van Ann Van den Broeck is eigenlijk verdwenen. Toch moest de (musical)actrice deze week een moeilijke knoop doorhakken.

Ann Van den Broeck moest woensdag vertellen dat ze niet te zien zal zijn in 'Winterrevue'. Ze merkt dat haar lichaam het nog niet toelaat om fulltime te repeteren. Op Instagram stelt Ann iedereen gerust. "Het gaat goed met mij. Alleen ben ik niet in staat om een godganse dag te staan springen en zingen", zegt ze.

"Ik ben over de helft van mijn traject én op de laatste MRI was niks meer te zien van de motherfucker! Vermoeidheid speelt me nog steeds parten, dus ik slaap heel veel. En morgen (donderdag, red.) volgt de geplande operatie. Weer iets om af te vinken", zegt Ann. 

Zich bij 'Winterrevue' laten vervangen was geen makkelijke keuze. "Mijn hart zegt 'ja', maar mijn lichaam zegt hardnekkig 'nee'. En dan moet je kiezen, tegen de wensen van je hart in. Het is een harde beslissing die me veel verdriet doet, maar een knoop die ik moest doorhakken."

"Ik troost me met de gedachte dat ik binnen een paar maanden weer veel dichter bij mijn oude zelf zal staan en in volle glorie kan terugkeren naar de planken", besluit Ann. Bij 'Winterrevue' wordt ze deze editie vervangen door Ianthe Tavernier.