Chantal Janzen doet heftige uitspraak over ‘The Voice of Holland’: "Middelvinger naar de verknipte mensen"

door: WVDS
Chantal Janzen
Afbeelding bron: Instagram

Chantal Janzen is heel aangedaan door wat er allemaal aan het licht is gekomen rond het programma ‘The Voice of Holland’. Maar tegelijk blijft ze strijden om het tv-programma opnieuw op te starten.

Chantal Janzen presenteerde al sinds 2019 ‘The Voice of Holland’. En ze heeft een uitgesproken mening over heel het gebeuren rond het grensoverschrijdend gedrag van enkele mensen die meewerkten aan de show. 

De reden waarom het programma terug moet komen is voor haar duidelijk. “Ik vind het ook een mooie middelvinger naar de verknipte mensen die daar op de verkeerde plekken zaten. De rotte appels eruit flikkeren, de fruitschaal schoonmaken, het gezonde fruit terugdoen of nieuw kopen”, vertelt ze aan RTL Boulevard.

The Voice is voor mensen met talent. En bedenk even: we hadden alles al opgenomen tot aan de liveshows. Stel je voor hoe vervelend het is als je zover bent gekomen. Er zijn bovendien zoveel mensen achter de schermen die hun ziel en zaligheid hebben gegeven voor dat programma. Dat is verpest door een paar rotte appels."