Fans zeggen allemaal hetzelfde over nieuwe videoclip van Pommelien Thijs

door: STG
Pommelien Thijs
Afbeelding bron: VRT

Gisteren liet Pommelien Thijs haar volgers nog schrikken met haar nieuwe look. Ze kreeg heel wat toffe reacties. Ook op haar nieuwe videoclip reageren de fans erg positief.

Pommelien Thijs heeft met 'Ongewoon' een bijzonder drukke zomer achter de rug. Momenteel weet ze opnieuw een hit te scoren met 'Wat Een Idee'. Daar hoort ook een videoclip bij.

De videoclip van 'Wat Een Idee' is totaal anders geworden dan wat we van Pommelien Thijs kunnen verwachten. Ze deelde alleen het eerste deel met haar volgers op Instagram. In totaal zullen er vier delen verschijnen. 

Het eerste deel lokt alvast veel lovende reacties uit. Het is de eerste keer dat we Pommelien met haar nieuwe kapsel aan het werk zien. In de videoclip wordt er vaak gewisseld met verschillende gedaantes.

Lotte De Clerck, de #LikeMe-collega van Pommelien reageert alvast met "Wat leukkkk". Ook de fans zijn dolenthousiast. "Ik krijg 90 vibes van die foto I LOVE IT", en "Kan iemand mij vertellen da da een pruik is?"

Er zijn ook volgers die zich afvragen wanneer we het tweede deel te zien krijgen. "Laat ons nu niet een half jaar wachten op deel 2 eh", klinkt het onder andere. Wanneer het volgende deel online komt is momenteel niet bekend.