Fantastische beelden! Dries Mertens ontroert iedereen met prachtige actie

door: COS
Dries Mertens en Kat Kerkhofs met zoontje Ciro
Afbeelding bron: Instagram @katkerkhofs

Dries Mertens speelde jarenlang bij de Italiaanse voetbalploeg Napoli. Vorig jaar tekende hij een contract bij het Turkse Galatasaray.

Dries Mertens en Kat Kerkhofs vertrokken vorig jaar met hun zoontje Ciro Romeo richting het Turkse Istanboel. Na jaren in Napels lijken ze zich ook in Istanboel steeds meer thuis te voelen.

Op het veld floreert Dries opnieuw. Hij pakte enkele weken geleden de landstitel met zijn Turkse club en besloot op zijn contract bij Galatasaray alvast met een jaar te verlengen.

Dat Dries net als in Napels op handen wordt gedragen door de fans, is duidelijk. Maar hij toont dan ook van zijn gouden hart. Zo deed hij dat eerder deze maand na een wedstrijd.

Op beelden van de Twitterpagina galaconttext die HLN deelde, zien we hoe Dries na de match naar het vak van de invalide fans. Hij bezorgt een man in een rolstoel een van de mooiste momenten van z'n leven.

Hij geeft de man een knuffel en geeft hem zijn wedstrijdshirt. Vervolgens wandelt hij nog naar een andere fan in een rolstoel voor een knuffel. Kat deelt de beelden op Instagram Stories met een hartje erbij.