Garry uit 'Boer Zkt Vrouw' heeft slecht nieuws te melden

door: WVDS
Boer Zkt Vrouw Garry geitenboer
Afbeelding bron: VTM

Garry Sterckx, die in ‘Boer Zkt. Vrouw’ op zoek ging naar de ware liefde heeft dit weekend een moeilijke beslissing genomen. Na zijn breuk met Els leerde hij Ellen kennen. 

Dit weekend heeft Garry ook een punt gezet achter die relatie. In eerste instantie leek alles vlot te verlopen en maakten ze tijd vrij om samen leuke dingen te doen.

Toch bleken hun karakters niet zo goed bij elkaar te passen en volgden er enkele intense gesprekken. “Dit weekend hadden we enkele heftige discussies over bepaalde afspraken die we hadden gemaakt. Ik besliste om onze relatie te beëindigen”, vertelt Garry aan Showbizz24.

“Ik voelde aan dat het tussen ons de laatste dagen iets stroever verliep in onze gesprekken. Ellen is een sterke persoonlijkheid maar in een relatie is het belangrijk dat je alle twee met respect voor elkaar een eigen mening kan hebben en rekening houdt met elkaar. En voor Ellen was alles eerder zwart-wit met weinig ruimte voor een andere mening.”

“Door ‘Boer Zkt. Vrouw’ heb ik opnieuw meer zelfvertrouwen gekregen. Ook uit mijn vorige relaties heb ik de les getrokken om meer voor mezelf op te komen en me niet volledig weg te cijferen voor mijn partner. En dat wil ik in een nieuwe relatie ten alle koste vermijden.”

Dat ze al zo snel op een andere golflengte zouden zitten, heeft Garry verrast. “We waren elkaar nog aan het leren kennen, maar ik voel dat ik de juiste beslissing heb genomen voor mezelf.” En wat de toekomst betreft, sluit Garry niets uit. “Ik blijf geloven dat de ware liefde nog wel eens op mijn pad zal komen.”