Geena Lisa openhartig over toxische relatie: "Moeilijk dat ik dat m'n kinderen heb aangedaan"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Maandag was Geena Lisa te gast bij 'De Cooke & Verhulst Show'. Ze deed er een erg openhartig verhaal uit de doeken.

Naar aanleiding van de Nederlandse zangeres Meau en haar nummer 'Dat heb jij gedaan' over een toxische relatie kwam Geena Lisa over haar ervaringen met zo'n relatie vertellen. Die ligt gelukkig in Geena's verleden.

Haar ex-partner was verslaafd aan aandacht en bevestiging. Alles moest in het teken staan van hem. "Ik zat zelf op een hoogtepunt van mijn carrière en toch was dat ondergeschikt, moest ik mijn tijd veel meer gaan besteden aan zijn carrière, zijn keuzes, zijn vrienden...", legt Geena uit.

Dat ze haar kinderen in het verhaal heeft meegenomen, vindt ze moeilijk. "Ze waren prille tieners en ze hebben zich daar best wel tegen verzet, maar vandaag praat ik erover met hen. En dat heeft wel iets gedaan met die kinderen."

"Eén: zien hoe er met mama werd omgegaan, dat vind ik wel moeilijk dat ik dat die kinderen heb aangedaan. En twee: hoe kan een man een mama voor een keuze zetten om hem op één te zetten en haar kinderen op twee."

Geen Lisa was lang samen met Coco Jr., maar over hem wil Geena wel duidelijk maken: "Hij is het niet, hè. Dat is een heel gezonde, goede relatie geweest."

Tags geena lisa