Gert Verhulst zet Karen Damen op haar plaats na uitspraak over hun affaire

door: STG
Gert Verhulst in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

Gert Verhulst komt dezer dagen vaak in de media. Zijn privéleven schermde hij altijd goed af. Maar daar komt steeds meer verandering in.

Naast zijn dagelijkse talkshow 'De Tafel Van Vier'  duikt Gert ook regelmatig op in andere programma's. Privé schermde hij vroeger meer zaken af dan nu. Met 'De Verhulstjes volgen we al drie seizoenen hun belevenissen. In HLN is Gert deze week ook openhartig over zijn vroegere relatie met Karen Damen.

“De affaire met Karen heeft, denk ik, drie of vier jaar geduurd. Ze zei onlangs dat ik er ben tussengekomen terwijl zij iets met Regi had. Maar je kan ook zeggen dat ik iets had met mijn vrouw en dat Karen ertussen is gekomen. Het is maar zoals je het bekijkt”, zegt Gert.

Marie en Viktor zaten tijdens die periode nog op school. Dat was geen makkelijke combinatie met zijn werk bij Studio 100. Gert wilde zijn kinderen niet naar de nabewaking sturen. Daar had hij een goede reden voor. “Ik deed al die moeite ook omdat er anders geroddeld zou worden: ‘Hij zit zeker weer bij die rosse van K3", aldus Gert. 

Dat helse ritme hield Gert een halfjaar vol. Nadien zocht hij een oppas die Marie en Viktor kon ophalen van school.

Altijd nieuws bij de hand? Installeer gratis onze app

Tags