Goedele Liekens erg aangedaan door drastische beslissing van dochter Merel: “Ik heb heel wat tranen gelaten”

door: ASX
Afbeelding bron: Instagram

Voormalig Miss België Goedele Liekens mocht op 21 januari zestig kaarsjes uitblazen. De bekende seksuologe blikt in Dag Allemaal terug op een rijkgevuld leven, dat niet altijd over rozen liep.

In 1996 gaf Goedele Liekens haar ja-woord aan tv-producent Chris Cockmartin. Dat huwelijk liep na tien jaar spaak, maar het VTM-gezicht hield er wel twee mooie dochters aan over: Merel en Céleste. De jongedames zijn intussen prille twintigers geworden en sloegen onlangs hun vleugels uit.

“Céleste studeert neurowetenschappen in Londen”, vertelt Goedele in Dag Allemaal. Ook oudste dochter Merel heeft het ouderlijk huis verlaten en woont met haar vriend in Antwerpen. Een beslissing waar Goedele het erg lastig mee gehad heeft.

“Toen ze verhuisde, had ik corona. Ik ben naar Antwerpen gereden met een auto vol spullen, heb die op de stoep gezet, van ver gewuifd en ben vertrokken. Ik ben zelfs niet naar hun appartement gaan kijken!”, bekent de gewezen Miss België. “Toen heb ik heel wat tranen gelaten!”

Uit het oog betekent gelukkig niet uit het hard. De band met haar dochters is ontzettend sterk en dus komen beide dochters nog geregeld over de vloer. “Céleste heeft toen haar zus gebeld en verteld dat ik zat te huilen thuis, de klikspaan! Merel heeft mij daarna opgebeld en zei: Maar mamaatje, wij komen nog dikwijls langs, hoor”, klinkt het opgelucht.