Herman Brusselmans verklapt de naam van zijn zoontje

door: STG
Afbeelding bron: De Slimste Mens Ter Wereld

Komende zondag wordt Herman Brusselmans 65 jaar. Samen met zijn vriendin Lena telt hij af naar een grote gebeurtenis in zijn leven. In maart verwachten ze hun eerste kindje.

Vandaag lanceert Herman Brusselmans zijn 86ste boek, 'Theet 77'. In het boek beschrijft Herman hoe hij opgroeide in zijn ouderlijk huis. Een onverbloemde, deels fictieve, beschrijving.

Herman Brusselmans heeft nooit een geheim gemaakt van zijn kinderwens. Dat hij samen met Lena een zoon verwacht is al langer geweten. In Het Laatste Nieuws maakt hij vanochtend ook de naam bekend van zijn zoon.

"Ik vind het bullshit dat je dat niet bekendmaakt", zegt Herman. De naam ligt nu voor 99 % vast. Toen we wisten dat het een jongen was, duurde het een tijdje voor we de perfecte naam vonden. Maar Roman vonden we allebei meteen goed. Roman Brusselmans, ‘man' op het einde, net zoals zijn vader", klinkt het.

Of Roman ook effectief de naam zal worden is nog maar de vraag. Eerder liet Herman al weten dat zijn zoon 'Cosmo' zou gaan heten als het een jongen is. Hoe het zoontje van Lena en Herman uiteindelijk zal heten komen we bij de geboorte in maart te weten.