Het loopt helemaal mis in het gezin van Tatyana Beloy: "Precies een extra kind in huis"

door: STG
Tatyana Beloy Play4 Big Brother.jpg
Afbeelding bron: Play4

Tatyana Beloy is al twee jaar gelukkig getrouwd met haar man Konrad. Nu ze 'Big Brother' presenteert is het dan ook drukker dan ooit.

Tatyana Beloy haar agenda is behoorlijk goedgevuld. Naast 'Big Brother' is ze ook één van de gezichten van 'Play Café'. Ook haar man Konrad heeft niet veel vrije tijd.

In Story praat ze deze week dan ook openhartig over haar gezinsleven. Natalia is zelf mama van Wolfgang, maar heeft ook nog een pluszoon uit de vorige relatie van haar man Konrad. 

"Via mijn pluszoon kon ik al een beetje voelen wat het moederschap kon zijn, maar een eigen kind is toch helemaal anders. Als een leeuwin wil ik mijn kleintje beschermen en zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen", klinkt het. Die combinatie is best zwaar, waardoor het ook al weleens misloopt.

"Toen mijn man onlangs vier maanden in IJsland moest werken, stond ik er alleen voor. We namen een au pair, maar dat viel tegen. Alsof we een extra kind in huis hadden. En ik had ook moeite om samen te wonen met een onbekende."