Ingeborg windt er geen doekjes om in haar huwelijk: "Schade ingehaald"

door: STG
Ingeborg
Afbeelding bron: VTM

Ingeborg is terug van weggeweest bij VTM. Momenteel presenteert ze Million Dollar Island. Het programma mag dan wel aan de andere kant van de wereld opgenomen zijn, een huwelijkscrisis werd het niet.

Ingeborg weet de harten van de VTM2-kijkers weer te veroveren. Met 'Million Dollar Island' heeft ze weer een nieuwe presentatieopdracht beet. Sinds haar rol als coach in 'K2 Zoekt K3' en 'Blind Getrouwd' heeft ze haar tweede adem gevonden.

Voor de opnames van 'Million Dollar Island', reisde Ingeborg twee maanden naar het buitenland, maar tot een huwelijkscrisis met haar man Roland kwam het niet. 

"Toen ik mijn valies opendeed, zat er een ongelooflijke verrassing in van mijn man Roland. Hij had voor elke dag dat ik daar was een kaartje gemaakt met daarop een lief tekstje om mij te ondersteunen", vertelt Ingeborg in Story.

"Mijn hart smolt volledig. Ik heb ze allemaal aan de muur in mijn hotelkamer geplakt.” De hedendaagse technologie zorgde ervoor dat het gemis best meeviel. 

"Ik heb Roland met momenten meer gesproken dan wanneer we thuis zijn. Je zit aan de andere kant van de wereld, maar je kan elkaar toch nog gewoon zien. Hoe fantastisch is dat?", bedenkt ze zich. "Een knuffel of kusje ging natuurlijk niet, dus toen ik weer thuis was, hebben we onze schade ingehaald", knipoogt Ingeborg.

Tags Ingeborg