Jeffrey uit ‘De Bachelorette’ is ten einde raad: “Pervers dat mijn ex hem vaker mag zien”

door: STG
Jeffrey De Bachelorette
Afbeelding bron: Play4

Jeffrey Detant, die we nog kennen van zijn deelname aan 'De Bachelorette' vertelt voor het  eerst over de steekpartij en mishandeling van zijn zoontje.

Jeffrey leerde na het programma een leuke dame kennen via Instagram. Dat laat hij weten aan HLN. 
 

De eerste drie maanden van hun relatie verliepen vlekkeloos. Het ging zelfs zo goed dat Jeffrey het zelf moeilijk kon geloven. 
 

Na de ‘wittebroodsweken’ kreeg hij echter een heel andere kant van zijn vriendin te zien. "Ze kon, zonder de minste aanleiding, van poeslief naar razend kwaad overschakelen”, aldus Jeffrey.

Na enkele maanden blijkt zijn vriendin plots zwanger te zijn. Iets wat volgens hem al rond de tiende dag van hun relatie zou gebeurd zijn.

Ook na de geboorte van Al Pacino ging het helemaal mis. "Toen Al Pacino vier maanden oud was, greep ze hem bij de arm, en dreigde ze ermee hem te laten vallen als ik met haar brak.".

Uit onderzoek blijkt dat Al Pacino het shakenbabysyndroom heeft. Dat is een vorm van zware mishandeling, waarbij het kind op regelmatige basis door elkaar wordt geschud.

"Toen brak mijn hart in duizend stukken. Ik wist hoe mijn ex kon zijn, maar ik had nooit verwacht dat ze zoiets zou doen. Door haar gedrag bestond de kans dat ze een stuk uit de schedel van Al Pacino moesten boren. Zo’n klein baby’tje, amper vier maanden oud... Ge wilt u dat niet voorstellen. Ik besliste toen ook dat mijn ex voorgoed uit mijn leven moest verdwijnen", klinkt het bij Jeffrey radeloos. 

Ondertussen ziet Jeffrey zijn kinderen al een halfjaar niet meer. “Ik mag Al Pacino slechts om de twee weken bezoeken, onder toezicht dan nog. Onbegrijpelijk, want mijn ex mag hem vaker zien. Iedereen weet wat zij gedaan heeft, en toch heeft ze meer rechten omdat ze de moeder is. Ik vind dat pervers.”, klinkt het nog.

Tags