Jitske Van de Veire doet straffe onthulling na gelekte naaktbeelden van haar vader

door: STG
Jitske Van de Veire
Afbeelding bron: instagram@jitskevandeveire

Jitske Van de Veire heeft voor het eerst gereageerd op de heisa rond de naaktbeelden van haar vader. Twee jaar na het uitlekken van de naaktbeelden in de zaak van 'Eveline' doet ze haar verhaal in Het Laatste Nieuws.

In oktober 2020 barstte de zaak 'Eveline' los in ons land. Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang kwamen in een immense storm terecht toen bleek dat er naaktfoto's en filmpjes van hen gelekt waren op het internet.

Vorige week heeft de raadkamer van Gent de dader voor een tweede keer naar de gevangenis gestuurd. Hij pleegde opnieuw soortgelijke feiten, maar dan onder een andere schuilnaam.

Nu reageert ook Jitske Van de Veire, de dochter van Peter voor het eerst op de hele heisa in Het Laatste Nieuws. "Ik zie hem doodgraag, ik zal ook nooit iets verkeerds over hem zeggen", klinkt het. " “Wat er is gebeurd met die foto’s en filmpjes – ik heb ze gelukkig nooit gezien – heeft daar niks mee te maken." Ze windt er dan ook geen doekjes om: "Hij heeft al genoeg bagger over zich heen gehad. Ik ga het niet nog moeilijker maken”, besluit ze.