Jitske Van de Veire zet volger op zijn plaats: "Ik beloof dat ik niet in je oren knip"

door: STG
Afbeelding bron: instagram@jitskevandeveire

Jitske Van de Veire staat erom bekend geen taboe uit de weg te gaan. Ook dit weekend postte ze op Instagram een foto die op heel wat reacties kon rekenen.

Het is niet de eerste keer dat Jitske een discussie start op sociale media. Zo ging het eerder al over het angstvallig verbergen van maandverbanden of tampons. Dit weekend koos Jitske op Instagram voor een foto 'puur natuur'. "Zonder make-up. Zonder filter Ik huilde deze ochtend nog, elke dag. Mijn slaap is nihil en mijn PMS gaat hard.

Vroeger zou ik de kringen en de opgezwollen oogleden verstopt hebben. Nu moogt ge zien dat ik mens(elijk) ben", schrijft ze onder de foto. Heel wat volgers reageren met tal van complimenten. "Mens zijn is menselijk", en "Bedankt om ervoor te zorgen dat ik me niet alleen voel, mooi mens", klinkt het ondermeer. 

Toch is niet iedereen positief. Zo schrijft een volger "Casting voor flodder of new kids?". Maar Jitske zelf zet hem meteen op zijn plaats. "Davy jongen, je maakt er een sport van om op élke foto jouw gal te spuien. Maak gerust een afspraakje bij @jitskeknipt en babbel er eens over in ‘t echt met mij. Ik beloof dat ik niet in je oren knip", klinkt het zelfverzekerd.