Joyce De Troch opnieuw op tv: “Acteren is het liefste wat ik ooit heb gedaan”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Op VTM kan je sinds gisteravond opnieuw kijken naar ‘Verschoten & Zoon’. De reeks over garagist René Verschoten (Jacques Vermeire) liep van 1999 tot 2007. Ook Joyce De Troch had een rolletje in de reeks.

Joyce speelde vertolkte het personage van sexy secretaresse Babs, een rol die haar op het lijf geschreven was. “Ze hebben me zelf gebeld met de vraag om die rol te spelen”, bekent Joyce aan Het Laatste Nieuws. “Ze zochten een Joyce-typetje.”

De blondine denkt met heimwee terug aan die periode. “Ik moest heel vroeg opstaan om tijdig op de set te staan. Maar dat had ik er voor over want het was alsof ik naar familie ging”, gaat het verder.

Toch besliste Joyce om na vier seizoenen uit de reeks te stappen. Iets waar ze nog steeds spijt van heeft. “Ik heb die keuze zelf gemaakt, maar dat was een beetje onder invloed van mijn ex-man”, bekent Joyce.

“Acteren is het liefste wat ik ooit heb gedaan. Ze mogen me altijd bellen voor een nieuwe rol”, aldus Joyce. Voor de fans: Joyce heeft een gastrolletje beet in de nieuwe Streamz-reeks ‘Onderhuids’.