Kylie Jenner reageert nadat acht mensen sterven bij concert partner Travis Scott

door: COS
Kylie Jenner
Afbeelding bron: Tinseltown / Shutterstock.com

In Texas heeft zich op 5 november een vreselijk drama afgespeeld. Tijdens het Astroworld Festival van rapper Travis Scott kwamen acht mensen om het leven.

Tijdens het optreden van Travis Scott raakten mensen verpletterd toen de menigte zich massaal naar het podium bewoog. De rapper reageerde aangeslagen op Twitter na de gebeurtenissen. Ook vriendin Kylie Jenner is er helemaal kapot van. 

"Mijn gedachten en gebeden zijn bij zij die het leven lieten, gewond zijn geraak of getroffen zijn door de gebeurtenissen. En ook voor Travis, van wie ik weet dat hij enorm veel geeft om zijn fans en de Houston-gemeenschap", schrijft de realityster op Instagram Stories.

"Ik wil duidelijk maken dat we niet op de hoogte waren van dodelijke slachtoffers totdat het nieuws na de show naar buiten kwam. Anders zouden we nooit zijn blijven filmen en optreden", benadrukt Kylie.

"Ik betuig mijn diepste medeleven aan alle families in deze moeilijke tijd en zal bidden voor de gezondheid van iedereen die getroffen is", aldus de 'Keeping Up With The Kardashians'-ster.

Kylie Jenner reageert op drama bij Astroworld
Afbeelding bron: Instagram @kyliejenner