Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' maakt iedereen compleet gek met sexy foto

door: STG
Laura Lieckens
Afbeelding bron: Instagram @lauralieckens

Laura Lieckens nam in 2020 deel aan 'Blind Getrouwd'. Hoewel ze aan het experiment zelf geen relatie heeft overgehouden, is ze nu erg gelukkig met haar nieuwe vriend Yorben.

Laura Lieckens leerde na 'Blind Getrouwd' Yorben kennen. Wanneer Laura problemen had met haar elektriciteit sloeg de vonk bijna letterlijk over. Intussen zijn ze erg gelukkig met elkaar. Yorben heeft al een dochtertje uit een eerdere relatie, maar sinds augustus is ze ook zelf voor de eerste keer mama geworden van een zoontje Eben.

Momenteel is Laura op vakantie. Op Instagram post ze een foto in bikini. "Geen winter voor mij dit jaar", schrijft ze erbij. De reacties op de foto doen alle monden openvallen. Op de foto is haar buikje van tijdens de zwangerschap dan ook helemaal verdwenen.

Iets wat ook haar volgers zeker beamen. "Olaaaa zeer knap uwe foto zo met de zee voor u alleen", en "Damn, gij staat scherp meid", klinkt het onder andere. “Amai, wat een figuur!”, en  “Je ziet er sexy uit”, willen nog andere volgers kwijt.