An Lemmens wil beeld nuanceren dat mensen van haar hebben: "Ik zit in het stro"

door: STG
Ann Lemmens The Voice Kids 2021
Afbeelding bron: Photonews

Afgelopen weekend heeft An Lemmens in Nijlen haar nieuwe collectie voorgesteld. De zorgboederij van één van haar beste vriendinnen was de ultieme locatie voor de voorstelling.

An Lemmens heeft haar vierde kledingcollectie uitgebracht. Daarvoor liet ze zich inspireren door haar omgeving. "Ik woon in een bos en in de herfst is het nu echt het prachtigst", zegt Ann. 

Mensen zien An op tv altijd als iemand met veel glamour. Dat is een beeld dat ze graag wil nuanceren. "Eigenlijk zit ik in het stro" vertelt ze aan Showbits. Vier jaar geleden had ze nooit durven geloven dat ze eigen modecollecties zou uitbrengen.

"Dat is iets waar ik nooit mee bezig geweest ben. Nu nog altijd niet eigenlijk. Het is niet omdat ik de trends volg en kijk naar wat er nu op de catwalks is, en wat wordt er nu gedragen. Het is gewoon puur mijn eigen gevoel en ik denk wel dat dat marcheert", zegt An.

Veel BV's met een eigen collectie besteden het vaak uit aan fabrikanten. Bij An is dat niet het geval. "Ik zit nog net niet met naald en draad, dat kan ik nog niet.  Maar ja, het is de perfecte samenwerking. Ik heb alles in mijn hoofd, maar ik kan het niet fysiek uitwerken. Daarvoor is het fantastische team van LolaLiza er."

 

Tags An Lemmens