Lies Vandenberghe grijpt in na geboorte van tweede kindje

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Lies Vandenberghe is begin juli voor de tweede keer mama geworden van Victor. Vorige week konden we haar voor het eerst terug aan het werk zien tijdens de uitzending van 'De Kristallen Fiets'.

Vorige week woensdag was er de uitreiking van de 'Kristallen Fiets'. Een galashow waarbij Lies Vandenberghe voor het eerst terug aan het werk was sinds de geboorte van haar zoon Victor. Daarvoor onderbrak ze haar bevallingsrust.

Momenteel heeft Lies nog een maand extra ouderschapsverlof opgenomen. "Ik ben heel vergeetachtig en verstrooid. Ik leg de sleutels in de frigo en gaf een papfles zonder poedermelk", klinkt het in een interview met Story.

Toch merkt Lies op dat een tweede kindje wat uitdagingen met zich meebrengt. Ze probeert de aandacht goed te verdelen, zodat er geen jaloezie is. Ook als koppel worden er nog voldoende dates ingepland om elkaar niet uit het oog te verliezen. 

Hoe Lies het allemaal gaat bolwerken als ze terug naar de sportredactie gaat is nog niet duidelijk. "Vandaar ook die extra maand ouderschapsverlof om dat allemaal uit te dokteren", klinkt het. Omdat zowel Lies als Maarten in shifts werken moeten ze zoeken naar een nieuw evenwicht. 

"Ik wil ook met volle energie weer aan mijn job beginnen, zodat ik het honderd procent goed kan doen. Ik heb mijn werk nodig om een goede en gelukkige mama te zijn", aldus Lies.