Luisteraars bikkelhard voor Aaron Blommaert na zijn eigen radioprogramma: "Kakradio"

door: STG
Aaron Blommaert
Afbeelding bron: Photonews

Sinds vorig jaar is Aaron Blommaert niet alleen acteur. Hij is ook te beluisteren op de radio. Vorig jaar presenteerde hij op zondag de 'Ultratop 50'. Sinds zondag sluit hij voortaan het weekend af op de jongerenzender.

Sinds zondagavond blikt Aaron vooruit naar een nieuwe werk- of schoolweek, samen met de ideale muziek om je daarop voor te bereiden. Aaron kon vorig jaar al de nodige ervaring kon opdoen tijdens de 'Ultratop 50', maar ook in dit nieuwe avontuur heeft hij erg veel zin.

"Ik knal áltijd hitmuziek door mijn boxen. Maar nu mag ik iets doen wat ik nóg liever doe. Muziek brengen, sowieso, maar ook wat dichter bij de luisteraar staan", klinkt het.

Toch is niet iedereen enthousiast. Zo blijkt uit een reactie na de eerste uitzending. "Ik heb Aaron iedere minuut vijf keer 'kak' horen zeggen. En zever horen vertellen over doorspoelen. Is dat het niveau dat hij gaat aanhouden iedere zondag?", vraagt een luisteraar zich af. "Kakradio met Aaron", voegt hij er nog aan toe.

Aaron heeft intussen ook gereageerd: "Exact, dat wordt het niveau, iedere zondag kakradio. 16u-19u @mnm.be", schrijft Aaron.

FacebookAaronMnm.jpg
Afbeelding bron: Instagram @aaronblommaert
Instagram Aaron MNM
Afbeelding bron: Instagram @aaronblommaert