Martien Meiland brengt een biografie uit

bron: Story.nl
door: SLO
Afbeelding bron: Vijf

Martien Meiland kennen we als een echte positieve wervelwind die op je televisiescherm passeert. Maar hij heeft niet altijd zo optimistisch in het leven gestaan.

Martien Meiland vierde onlangs zijn negenenvijftigste verjaardag. Hij hield een klein feestje in hun nieuwe thuis in Hengelo. Hij vierde dit ook in het gezelschap van het nieuwe vriendje van zijn dochter Maxime.

Vrijdagavond heeft Martien in het televisieprogramma ‘Jinek’ bekendgemaakt dat er een biografie zal gepubliceerd worden over hem. “Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leven. Dat weten mensen helemaal niet. Mensen zien mij altijd als heel positief, maar ik heb ook een periode in mijn leven gehad die gewoon helemaal vreselijk was. Dat staat allemaal in dat boek", citeert Story.nl.

De kijkers van ‘Chateau Meiland’ kennen Martien als een positief peroon. “Je ziet de serie en dan denken mensen je te kennen, maar dan denk ik bij mijzelf: die kennen mij helemaal niet."

Martien heeft het boek niet zelf geschreven. Hij werd aangesproken door een schrijver die vorig jaar op zijn kasteel in Frankrijk is geweest. De man zou eerst de samenwerking hebben afgeslagen, maar door corona heeft hij nu toch meer tijd. Het boek is vanaf nu verkrijgbaar.