Maxime Meiland bijt van zich af na kritiek: ‘Dat is niet ónze schuld’

door: COS
Afbeelding bron: Instagram @martienmeiland

De familie Meiland is zowel in Nederland als in België razendpopulair. ‘Chateau Meiland’ zorgt voor vermakelijke televisie.

Maxime Meiland staat erom bekend geen blad voor de mond te nemen. Ook op de kritiek dat de familie Meiland haar succes zou uitmelken reageert de dochter van Erica en Martien Meiland scherp.

“Dat horen we inderdaad weleens zeggen, dat we nu de centen moeten binnenharken en het succes maar beter kunnen uitbuiten, maar daarmee kort je je houdbaarheidsdatum alleen maar in”, zegt Maxime in Privé.

Overkill

“Je moet dan dingen doen waar je geen zin in hebt en je krijgt het er alleen maar heel druk door. Dat is het overigens al”, benadrukt ze. “Naast ons eigen programma, zeggen we eigenlijk tegen alle andere dingen nee. Geld vinden we in die zin dus niet zo belangrijk.”

“Ik ben wel van mening dat we te vaak op televisie zijn. Die twee uitzendingen per week zou ik het liefst terugbrengen naar één, maar Talpa heeft het daarin voor het zeggen. In hoeverre hebben we dan zelf schuld aan een mogelijk overkill?”, aldus Maxime.