Michel Van den Brande krijgt zware emotionele klap: "Oneerlijk"

door: BCM
michel van den brande
Afbeelding bron: Photonews

Zakenman Michel Van den Brande leerden we kennen door het Play4-programma 'The Sky Is The Limit'. De 54-jarige ondernemer kreeg vandaag vreselijk nieuws.

Michel Van den Brande deelt het nieuws in een bericht op zijn Facebook. "Hoe oneerlijk de wereld in elkaar zit! Vandaag bij mijn zus geweest op de palliatieve op het AZ Sint-Lucas te Gent. Onwezenlijk, 14 jaar nadat Wim gestorven is - Wim was amper 43 jaar - is het mijn zus die al 4 jaar vecht tegen die vuile ziekte: kanker."

Michels zus Marie-Claire is slechts 56 jaar oud en hield erg lang een winkel open met haar partner Wim. Ze werkten dag en nacht in de zaak, tot Wim te horen kreeg dat hij kanker had. "Hij heeft nog gevochten voor zijn leven maar het mocht niet zijn: Wim overleed op 18 december 2008 op 43-jarige leeftijd en liet een prachtige vrouw en twee lieve dochters na."

"Nu laat ons Claire niet alleen twee dochters maar ook drie kleindochters na. De kleinste is amper een paar weken oud... Ik zit hier weer op mijn bureau te werken, mij zorgen te maken: veel te veel werk, te weinig werknemers... terwijl mijn zus op palliatieve ligt. Waarom ons druk maken godverdomme!"

Wij wensen Michel en de hele familie veel sterkte toe.