Michel Van den Brande maakt zich erg boos en zegt waar het op staat: "Het is mijn huis, ze moet maar volgen"

door: STG
michel van den brande
Afbeelding bron: Photonews

Michel Van den Brande gaat verhuizen. Na tien jaar verlaat hij binnenkort Blankenberge. Daar heeft hij een goede reden voor. 

Michel Van den Brande is boos. Dat heeft zware gevolgen. Binnenkort verlaat hij zelfs Blankenberge en daar heeft hij een goede reden voor.

“Ik heb op de markt een horecazaak met aanpalende woning gekocht en gerenoveerd. Het nieuwe stadsbestuur wil mij nu 17.500 euro doen betalen voor leegstand, omdat de vorige eigenaren niet in orde waren. Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om op te draaiden voor een ander zijn klodden”, zegt Michel.

Het penthouse waar Michel nu woont kocht hij tien jaar geleden. De verkoopprijs wil hij niet kwijt. Michel zelf kocht het penthouse in der tijd voor 1,1 miljoen euro.

“Het spreekt voor zich dat ik er mijn broek niet aan ga scheuren, hé. Ik heb het geld niet nodig, en wacht wel opeen geschikte koper. Sofie vindt het jammer dat ik weg wil uit Blankenberge, maar het is mijn appartement, ze moet dus maar volgen", zegt Michel in Dag Allemaal.

Hoewel Michel Blankenberge zal verlaten, blijft hij wel aan de kust wonen. Zijn voorkeur gaat uit naar Knokke. “Ik ga er eerst een schoon appartement huren. Ik ben niet van plan om nog snel iets te kopen. In dit apenland is het tegenwoordig beter dat je niets bezit", wil Michel nog kwijt.