Na het geweldige nieuws krijgt Ann Van den Broeck opnieuw een zware klap te verwerken

door: STG
Ann Van den Broeck GoPlay 3.png
Afbeelding bron: GoPlay

Gisteren was er geweldig nieuws over Ann Van den Broeck. Vandaag krijgt dat nieuws helaas toch ook een donkere kant.

Gisteren liet Stany Crets, de partner van Ann Van den Broeck aan de redactie van Showbizz24 nog weten dat het de goede richting uitgaat met de behandeling van zijn partner. Vorige zomer raakte bekend dat Ann Van den Broeck de diagnose kreeg van borstkanker.

"De berichten zijn zeer goed. De kanker is eigenlijk weg. Dus er begint licht te schijnen aan het eind van de tunnel", klonk het. Hoopvol nieuws waarna Ann nu opnieuw een zware klap moet verwerken. 

Binnenkort gaat de 'Winterrevue' in première. Daarin zou ook Ann een rol krijgen, maar die rol moet ze nu aan zich voorbij laten gaan. "Dat is een knoop die alleen ik kan doorhakken, want ik weet hoe mijn lijf voelt op dit moment", laat Ann weten aan HLN Showbits.

"Ik heb drie weken geleden pas mijn laatste zware chemo gehad en ik voel gewoon aan alles dat ik nog niet klaar ben om fulltime te repeteren. Ik was echt heel moe de afgelopen weken, dus ik moet daar gewoon naar luisteren en slapen.", besluit ze. Ianthe Tavernier zal Ann vervangen tijdens de voorstellingen van 'Winterrevue'.