Nadat ze voor de eerste keer mama geworden is maakt Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' opnieuw groot nieuws bekend

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram

Laura Lieckens kennen we nog van haar deelname aan 'Blind Getrouwd'. De 30-jarige blondine heeft groot nieuws te melden.

Laura Lieckens kondigt aan dat ze heel deze maand een pop-up in de Wiegstraat in Antwerpen heeft. In haar pop-up kan je dames- en meisjeskleding, accessoires en enkele tweedehands stuks die haar zoontje Eden vinden die hij ontgroeide.

Laura zal elke dag in de pop-up aanwezig. Ze baat de winkel uit samen met haar zus Noah (24). “Mode is altijd een grote liefde geweest van mij. Ik ben zelf zwaar shopverslaafd”, licht Laura toe in Het Nieuwsblad. “Maar ik vond in winkels niet altijd wat ik zocht. Het was me vaak te basic, te simpel. Hier hangen alleen stuks die ik zelf zou kopen en dragen.”

Enkele maanden geleden besliste Laura om een pop-up te openen. Ze kent Antwerpen goed want het is de stad waar ze gestudeerd heeft. “Het was stressen om alles in orde te krijgen. We verloren veel tijd doordat de deal met een ander pand na enkele weken nog afsprong."

“In zo’n vier weken hebben we dit uit de grond gestampt. Net op de dag dat ik voor dit pand tekende, kregen we ook te horen dat de crèche van mijn zoontje zou sluiten." De winkel van Laura is nog open tot en met 2 augustus.