Acid haalt nieuwe stunt uit en dringt pretpark Boudewijn Seapark binnen

door: BVDO
Acid
Afbeelding bron: Photonews

YouTuber Acid uit Blankenberge heeft een nieuwe stunt uitgehaald. Hij drong zonder betalen pretpark Boudewijn Seapark binnen.

“Jullie hadden toch niet gedacht dat ik een kaartje zou kopen? Ze verdienen die 30 euro absoluut niet. Heel het park staat op instorten, het is hier vuil en ze zorgen voor niks”, klinkt het bij Acid in zijn nieuwste YouTubevideo.

Acid begint de video met een artikel van een andere YouTuber die het pretpark het slechtste van Europa noemde. En dat is hij dus zelf gaan checken, maar zonder een ticketje te kopen om binnen te gaan.

“Ik heb het gevoel dat we in een soort verlaten pretpark zijn waar de tijd al lang stilstaat”, vervolgt hij. “Maar het is niet verlaten. Er zijn hier gewoon bezoekers. Dit was ooit een heel mooi park. Ik ben hier vroeger redelijk veel geweest.”

Op een bepaald moment werd hij herkend door het personeel en vroegen ze of hij een kaartje had. Omdat hij dat niet kon tonen werd hij op een vriendelijke manier de weg naar de uitgang gewezen.

Acid werd onlangs nog veroordeeld nadat hij in een YouTubevideo de namen en andere informatie van Reuzengommers publiekelijk bekend gemaakt had.