Noodlot slaat toe bij Florence Vandoorne uit 'Blind Getrouwd': "Ingeslapen in mijn armen"

door: STG
Blindgetrouwd_S7_JIRI_FLORENCE.jpg
Afbeelding bron: VTM

We leerden Florence Vandoorne en Jiri Punt vorig seizoen kennen in 'Blind Getrouwd'. Na afloop van het programma besloten de twee getrouwd te blijven.

We kennen Florence Vandoorne en Jiri Punt nog als 'de slakjes van de groep' uit 'Blind Getrouwd'. Zo omschreven ze althans zichzelf, maar in de praktijk is daar nog weinig van te merken. Het koppel is intussen al meer dan een jaar gelukkig getrouwd.

Al krijgen ze nu wel een zware klap te verwerken. “Als leven lijden wordt, is loslaten liefde”, schrijft Florence bij een mooie foto van zichzelf en haar kat. Jammer genoeg deelt ze erg somber nieuws.

"Nadat Toulouse enkele dagen oncomfortabel leek, bleek een grote tumor haar lichaampje bijna volledig over genomen te hebben. Gezien haar leeftijd en de uitgebreide aantasting was genezen niet meer mogelijk."

"Ze is in mijn armen en in het bijzijn van mama en Jiri rustig ingeslapen. En hoewel ik als zorgverlener altijd dacht iets beter gewapend te zijn voor een verlies, blijkt niets minder waar. Het doet pijn."

"En tuurlijk is het “maar” een huisdier en is dit verlies allesbehalve vergelijkbaar met dat van een dierbaar familielid of naaste… Maar voor nu laat ik het verdriet nog even toe en proberen we de leegte te vullen met de mooie en liefdevolle herinneringen van de afgelopen 14 jaar. Toulouse, loetie, I love you", besluit Florence.