Nu Frances Lefebure zwanger is: "Bang dat dat zal veranderen"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Frances Lefebure is zwanger, dat maakte Boris Van Seeveren zelf bekend in Het Laatste Nieuws. In Story vertelt Frances over haar grootste angst nu ze zwanger is.

Boris Van Severen kwam vorige week met erg verrassend nieuws. De acteur verwacht samen met Frances Lefebure zijn eerste kindje. Voor Boris is het de derde keer dat hij papa wordt. Hij heeft al twee kinderen uit een vorige relatie.

"Ik ben zo blij dat ik dit nog eens mag meemaken en dat het met Frances is”, klonk het onlangs in Het Laatste Nieuws. Ook de kinderen van Boris zijn helemaal in de wolken door het geweldige nieuws. “De jongens zijn bijna elf en negen, het is fantastisch om te zien hoe blij ze ervan worden. Toen we hen vertelden dat ze een broertje krijgen, wisten ze niet waar hun kop stond."

In Story onthult Frances dan ook haar grootste angst. "Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n waanzinnig mooie relatie gehad", klinkt het. Al is ze wel bang dat dat binnenkort zal veranderen.

"Ik ben soms bang dat kinderen die relatie wél zullen veranderen", zegt ze. "Ach, dat gevoel zal ik erbij moeten nemen", besluit ze.