Boris Van Severen en Frances Lefebure verwachten eerste kindje samen

door: ASX
Frances Lefebure en Boris Van Severen
Afbeelding bron: wvds

Vlak voor de grote finale van ‘The Masked Singer’ moest het populaire figuurtje 'Hippo' het strijdtoneel verlaten. Onder het knalroze pak zat acteur Boris Van Severen verscholen. De jonge acteur uit Gent heeft fantastisch nieuws; hij wordt voor de derde keer vader.

In een exclusief interview aan Het Laatste Nieuws laat Boris weten dat zijn vriendin, actrice Frances Lefebure, zwanger is. “Frances is zwanger! Dat is, van alles op de wereld, wat mij op dit moment het allergelukkigst, het allerblijst maakt”, vertelt een dolgelukkige Boris.

“Ze is nu zestien weken ver. Het gaat super goed met haar. Ze is helemaal niet ziek geweest, ze straalt”, gaat het verder. “Soms is ze wat onzeker, maar dat is logisch. Het is gewoon echt heel fijn, zalig om het met één woord uit te drukken!”

De jonge acteur heeft al twee zonen uit een vorige relatie. Ook zij reageerden enthousiast op het nieuws. “De jongens zijn bijna elf en negen, het is fantastisch om te zien hoe blij ze ervan worden. Ze wilden meteen facetimen naar hun mama, we hebben dat uiteindelijk gedaan met z’n vieren. Ook zij is superblij, dat was een fantastisch mooi moment”, besluit Boris.

Wij wensen Boris en Frances een fantastische zwangerschap en een wolk van een baby!