Pascal Braeckman wil wat kwijt na uitgelekt filmpje Sean Dhondt en Maithé: "Waar zijn we mee bezig?"

door: COS
Pascal Braeckman
Afbeelding bron: Instagram @pascalbraeckman

Dinsdag verscheen er op de Facebookpagina van Dag Allemaal een opvallend filmpje van Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera. Ze waren in een heftige ruzie verwikkeld. 

Sean Dhondt en Maithé Rivera reageerden via Instagram op het filmpje en bijhorende artikel in Dag Allemaal. Ze spreken over een "banale discussie" door een paar cocktails te veel en benadrukken dat ze een maand later nog steeds heel gelukkig zijn samen.

Verschillende volgers steken het koppel een hart onder de riem. Ook klankman Pascal Braeckman. "Sterk Sean, respect. Tegenwoordig is iedereen journalist en wordt er gepubliceerd zonder controle bij de betrokkenen. Hopelijk publiceren de media die het vorige posten ook wat jij nu post, even groot en op dezelfde plaats."

"Exact vriend! Je moest eens weten hoe arrogant ze zich dan ook nog durfden te gedragen aan de telefoon tegen Maithé toen zij vriendelijk belde om te vragen of dit echt allemaal nodig was", reageert Sean.

"Hopelijk heeft de 'anonieme bron' er veel geld voor gekregen, zodat hij of zij zich een betere camera kan gaan kopen, want ik vond de beelden maar wat aan de wazige kant, toch?", merkt Sean nog op.

"Waarschijnlijk in den duik gefilmd, wetende dat wat ze doen verwerpelijk en laag bij de grond is. En dan achter je rug naar de boekskes sturen, die daar natuurlijk gretig op inspelen. Waar zijn we mee bezig?", aldus Pascal.