Ruben Van Gucht zet puntjes op de i na geruchten over affaire met Sporza-collega

door: STG
Blanka Vlašić en Ruben Van Gucht
Afbeelding bron: Instagram @rvangucht

Ruben Van Gucht kwam deze week in woelig water terecht. Dat gebeurde nadat Dag Allemaal deze week het gerucht over een mogelijke affaire aan het licht bracht.

Ruben Van Gucht zou volgens Dag Allemaal al langer een affaire hebben met zijn Sporza-collega Inge Beyen, maar daarnaast getuigen ook andere minnaressen over de presentator.

Zo zou Ruben zijn vrouw Blanka al vaker bedrogen hebben. Dag Allemaal probeerde om Ine Beyen en Ruben Van Gucht te contacteren, maar dat lukte niet. Ook het management van de presentator was niet bereikbaar voor commentaar.

Toch kon Dag Allemaal nog een korte reactie loskrijgen van de presentator zelf. "Ik reageer hier niet op", klinkt het. Bronnen dichtbij het sportanker herkennen zich naar eigen zeggen in het gedrag van Ruben.

"Dat was te denken. Ruben die ontkent en het gesprek afblokt, die tactiek kennen we", aldus een insider in Dag Allemaal. "Hij hangt aan elkaar van de leugens. Het zou me niet verbazen als hij ze ondertussen zelf begint te geloven", klinkt het nog.