Ruzie bij Cath Luyten en Eshref: "Jongens toch"

door: STG
cath eshref (1).jpg
Afbeelding bron: instagram @cathluyten

Cath Luyten en Eshref Reybrouck zijn al enkele jaren een koppel. Op de première van de film ‘Trio’ werden ze voor het eerst op de gevoelige plaats vastgelegd. Ze leerden elkaar kennen aan de koffiemachine bij ‘De Mensen’, het productiehuis waar zij ook werkt.

In Humo vertellen ze deze week over hun uitdagingen als koppel, en de familie van Eshref die zich soms zorgen maakt over hun relatie. Afgelopen zomer trokken ze met hun kinderen naar Thailand.

Het kiezen van de reisbestemming liep niet van een leien dakje. Eshref dacht eerst aan een roadtrip door Italïe. Dat vond Cath geen goed idee.

"Met een peuter en een puber van 14 van middeleeuws dorp naar stemming kerkje, in die hitte van afgelopen zomer.... 'Ik dacht: in Thailand zijn we zeker van stranden, mooie natuur en lekker eten", klinkt het, waarna Eshref weer de prijs van de stijgende vliegtickets als tegenargument gebruikte.

Een meningsverschil waarover Cath ook tijdens een etentje met de zus van Eshref vertelde. "Jongens toch, jullie zijn een week verloofd en het is al ruzie", klonk het. Uiteindelijk beleefden Cath en Eshref samen met hun kinderen een hele mooie reis.

 

Tags