Ruzie Sean Dhondt en Maithé Rivera loopt uit de hand: Showbizzwatcher maakt opvallende bedenking

door: BCM
Sean Dhondt en Maithé Rivera
Afbeelding bron: Instagram@ maitherivera

Sean Dhondt was een tijd geleden betrokken bij het 'Eveline'-schandaal. Een oplichter met een vals profiel kon toen privéfoto's bij hem losweken, die later online verschenen. 

Het was een lastige periode voor Sean Dhondt na het 'Eveline'-schandaal, maar bij Maithé Rivera vond de presentator opnieuw het geluk. Dinsdag 9 augustus lekte echter een bijzonder filmpje uit.

Sean en Maithé waren in juli op vakantie in Turkije, waar een felle ruzie ontstond. Een omstaander kon filmen hoe Maithé luid staat te roepen tegen Sean en hem zelfs een slag in het gezicht geeft. Daarbij roept ze zaken als "elke nacht heeft hij seks met andere vrouwen”, wat toch opmerkelijk is.

Maithé spreekt ook uitsluitend Engels tijdens de ruzie in het filmpje. "Waarschijnlijk doet ze dit zodat de hotelgasten zouden weten wat er aan de hand is”, meent de showbizzwatcher bij Showbizz24. 

Sean en Maithé reageerden intussen zelf op het filmpje met een gedeeld bericht op Instagram. Ze zeggen dat het een zalige vakantie was, maar dat ze één namiddag ruzie kregen. “Zoals elk koppel", klinkt het. 

Over de uitspraken die Maithé in het filmpje doet, wordt niet gepraat in hun mededeling. Daar moet natuurlijk wel een oorzaak voor zijn, maar die lijkt het koppel liever voor zich te houden.

Bekijk de analyse van de showbizzwatcher in de onderstaande video van Showbizz24.