Vriend geeft zeldzame update over toestand van F1 piloot Michael Schumacher

door: WVDS
Michael Schumacher
Afbeelding bron: Sandra R. Barba / Shutterstock.com

Zevenvoudig wereldkampioen Formule 1, Michael Schumacher, liep een ernstig hoofdletsel op tijdens een skiongeluk in 2013. Zijn familie houdt de details over zijn toestand angstvallig geheim. 

Hij wordt nog steeds de klok rond verzorgd in zijn huis aan het Meer van Genève. Maar goede vriend Jean Todt, die Ferrari's teambaas was, heeft een zeldzame update gegeven over zijn gezondheid terwijl de F1 piloot zijn zware strijd voortzet.

"Ik kan begrijpen waarom zijn familie en vrienden hem beschermen, want we moeten hem met rust laten", vertelt Todt aan The Mail. "Michael vecht, hij vecht, en we kunnen alleen maar hopen dat hij zal verbeteren."

Tijdens de uitzending van de Netflix-documentaire over de Duitse coureur, vertelt echtgenote Corinna: "Michael is hier, anders, maar hier. Hij laat me nog elke dag zien hoe sterk hij is."

Todt is een van de weinige vrienden in de familiekring die op de hoogte wordt gehouden van Schumachers situatie en nog regelmatig op bezoek komt, ondanks dat hun nieuwe huis in een rustige en afgeschermde locatie ligt.

Download nu de gratis app van Redactie24