Vrouw van Michael Schumacher in tranen: "Hij is nu anders"

door: STS
Michael Schumacher
Afbeelding bron: Photonews

De echtgenote van Formule 1-vedette Michael Schumacher heeft tijdens een emotioneel moment gezegd haar man niet meer dezelfde is.

De Duitser, die in totaal zeven wereldtitels behaalde in de F1 met Benetton en Ferrari, kreeg in 2013 een ongeval tijdens het skiën. Hij liep daarbij hersenschade op.

Hij is daarna nooit meer in het openbaar gezien en zijn familie is altijd karig geweest met commentaar over zijn gezondheidstoestand.

Echtgenote Corinna mocht onlangs een prestigieuze prijs in ontvangst nemen in Schumachers naam. De staatsprijs van Noordrijn-Westfalen werd hem toegekend voor zijn verdiensten in de sport.

Corinna, op het podium vergezeld van dochter Gina Maria, kreeg het moeilijk en pinkte een traan weg. "Ik mis Michael elke dag. Maar ik niet alleen. Ook de kinderen, de familie, zijn vader, iedereen rondom hem", citeert The Mirror haar.

"Iedereen mist hem, maar hij is er. Anders, maar hij is er. En dat geeft ons kracht, ondervind ik."

"We proberen verder te gaan zoals Michael dat wenste. Privé is privé, zei hij altijd. Het is voor mij belangrijk dat hij zijn leven zo privaat mogelijk kan voortzetten. Michael beschermde ons altijd, nu beschermen wij Michael."