Zita Wauters doet Valerie De Booser enorm schrikken met nieuwe stap in haar leven

door: STG
Zita Wauters
Afbeelding bron: Instagram @zitawauters

Valerie De Booser is afgelopen weekend enorm geschrokken. Dat had alles te maken met haar dochter Zita Wauters. Zij is zich momenteel volop aan het voorbereiden op een nieuwe stap in haar leven.

Valerie De Booser heeft de gewoonte om regelmatig iets over haar kinderen te posten op sociale media. Samen met Koen Wauters heeft ze twee kinderen, Zita en Nono. Intussen is Valerie al bijna twee jaar uit elkaar met Koen. 

Later deze maand wordt haar dochter Zita 18 jaar. Dat zorgt voor de nodige uitdagingen. Zo mag Zita binnenkort eindelijk met de auto rijden. Omdat ze binnenkort nog moet slagen voor haar praktisch examen ging ze dit weekend nog eens oefenen. 

Dit weekend deelde Valerie in een Instagram verhaal beelden van de oefensessie. Die leek niet helemaal vlekkeloos te verlopen. We krijgen in de video Zita achter het stuur te zien.

“Weer een nieuwe stap”, klinkt het bij Valerie terwijl ze haar dochter filmt. Als Zita haar gezicht wil bedekken met haar hand, schreeuwt Valerie plots tegen haar: “Handen op het stuur!" Daarna laat Valerie merken dat ze zich niet zo veilig voelt en dat Zita goed moet opletten.

ZitaWautersAutorijles08102020.jpg
Afbeelding bron: Instagram @valeriedebooser