Zita Wauters duidelijk over toekomstige relatie Valerie De Booser: "O wee!"

door: STG
Zita Wauters
Afbeelding bron: Instagram @zitawauters

Drie jaar geleden ging er een echte schok door showbizzland. Koen Wauters en Valerie De Booser besloten toen om uit elkaar te gaan. Zita Wauters onthult in Nina hoe ze de toekomst voor haar mama ziet.

"Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen. Ook al wilden we niks liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing. We moeten eerlijk zijn met onszelf: door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid."

Zo klonk het drie jaar geleden op sociale media. Valerie heeft intussen al een nieuwe relatie gehad, maar ook dat sprookje bleef niet duren. Zita Wauters neemt dan ook geen blad voor de mond over de toekomst in de liefde voor Valerie.

“Eerlijk? Mama is op haar eigen ook zó goed. Ze is sterker dan ooit”, klinkt het in Nina. Al wil dat niet meteen zeggen dat ze haar mama geen nieuwe liefde toewenst in haar leven.

“Als ze gelukkig is met iemand, des te beter. Ik zou dat nooit willen tegenhouden”, zegt Zita. “Ik wens haar vooral toe dat ze kan doen wat ze graag doet, met al wat nog op haar pad komt. Ik gun het haar allemaal."

De toekomstige liefde van Valerie krijgt wel een fikse waarschuwing mee. "Maar o wee degene die haar ooit kwetst: die krijgt met mij te maken”, lacht ze.