Zo mooi! Wim De Vilder deelt prachtige woorden over zijn man: "Durf het bijna niet te zeggen"

door: STG
Afbeelding bron: VRT

Wim De Vilder heeft zijn echtgenoot verrast met bijzonder mooie woorden. Het nieuwsanker heeft wat te vieren en iedereen mag het weten. Wim schreeuwt zijn geluk dan ook van de daken.

Wim De Vilder valt op sociale media meteen met de deur in huis. Gisteren vierde hij nog zijn tienjarige huwelijk met zijn echtgenoot Stefaan. 

Een speciale dag vraagt dan ook om een speciale vermelding. “Ik durf het bijna niet te zeggen", begint Wim zijn mooie woorden op Instagram. Het koppel is intussen al 30 jaar samen, waarvan tien jaar getrouwd.

"Hoe we dat volhielden al die jaren?”, bedenkt Wim zich. "Tja, er waren ups en downs. Maar er waren duidelijk meer goede dan kwade dagen met wat tolerantie, niet te snel opgeven, en óók een portie geluk kom je al een heel eind wellicht.", klinkt het.

Het nieuwsanker geeft ook nog een belangrijk advies mee. "Vooral: niet verwachten dat elke dag een topper is, een lange relatie is gevuld met duizenden “gewone” dagen.”

Hij sluit zijn pleidooi af met mooie woorden voor zijn man. "Dankje Stefaan, voor die drie decennia. Zullen we nog even doorgaan?", aldus Wim.