Gruwelijk! Stel hersenen gewikkeld in aluminiumfolie aangespoeld aan de kust

door: PMN
Hersenen aangespoeld aan de kust in de Verenigde Staten
Afbeelding bron: CNN

Een voorbijganger heeft afgelopen dinsdag een zeer gruwelijke ontdekking gedaan. Hij trof een stel hersenen aan gewikkeld in aluminiumfolie.

De feiten vonden plaats in het Amerikaanse Racine. Het was een man uit Wisconsin die de ontdekking deed toen hij langs het strand aan het wandelen was.

De man stuitte op een baksteenvormig pakket. Het was gewikkeld in aluminiumfolie met een roze rubberen band. De man zijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld. Hij dacht dat het om een drugspakket ging.

De realiteit was echter veel gruwelijker dan dat. Hij ontdekte in het pakket hersenen samen met roze bloemen en wat buitenlands geld. “Toen ik het voor het eerst opende, schrok ik zo. Ik had niet eens door wat het eigenlijk was”, vertelt de man aan CNN.
 

"Niet afkomstig van een mens"

“Na enkele ogenblikken realiseerde ik mij dat ik geen kipfilet vasthield, maar de hersens van iemand of iets. Ik liep naar stadswerkers in de buurt en dacht: ‘Heb ik net hersenen gevonden?’”

De politie laat weten dat de hersenen niet afkomstig zijn van een mens. Mogelijk gaat om de hersenen van een kat. “Stel je voor dat een oma of moeder, of een kind dat in de buurt speelde, degene was die het zag en het uitpakte. Ik ben 47 jaar en ik ben al helemaal van slag hierdoor”, besluit de man.