Julie Van den Steen en Kevin Janssens reageren voor het eerst op relatiegeruchten

door: COS
Afbeelding bron: VTM
Afbeelding bron: VTM

Julie Van den Steen stak haar bewondering voor Wolf niet onder stoelen of banken in ‘The Masked Singer’. Kevin Janssens bleek onder het masker te zitten.

Veel kijkers van het populaire programma dachten het gezien te hebben: een vonk die oversprong tussen Julie Van den Steen en Kevin Janssens. Op Qmusic schept het duo duidelijkheid in de show van Vincent Fierens.

“Dag, sjoeke”, neemt Kevin zijn telefoon al lachend op. “Voor je dingen begint te vertellen, ik ben hier niet alleen”, waarschuwt Julie.

Dromen over Wolf

Dat ze in de boekjes staan wist Kevin niet. “Is ’t weer van dat? Ik weet van niks”, zegt hij. “Er staat dat ik verliefd ben geworden op de Wolf”, legt Julie uit. “Niet onbegrijpelijk natuurlijk”, grapt Kevin. “Ik lach er maar mee, Julie.”

“Ik word niet zo snel verliefd”, geeft Julie toe. “Ik droomde over de Wolf, maar niet voor Kevin Janssens. Laat ons dat even duidelijk stellen. Ik droomde over de Wolf, omdat hij mij deed denken aan mijn hond.”

“Het is niet omdat heel Vlaanderen verliefd is op Kevin Jansens dat ik dat ook ben”, besluit Julie. Die relatiegeruchten kunnen dus wel begraven worden.