Let goed op als je ijscrème van Carrefour in huis hebt: Voedselagentschap doet dringende oproep

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Het Federaal Agentschap (FAVV) voor de veiligheid van de voedselketen doet een dringende oproep. Die oproep is gericht aan iedereen die ijscrème van het merk Carrefour in huis heeft.

 

Het FAVV heeft een te hoog gehalte aan residu van gewasbeschermingsmiddelen teruggevonden in de ijscrème van Carrefour.

Na een controle en om de veiligheid van de consument te waarborgen, heeft Carrefour in overleg met FAVV, besloten deze producten, verkocht via de diepvries-afdeling van verscheidene Carrefour winkels in België, uit de verkoop te halen en roept de producten terug van bij de consumenten.

Het gaat om Sorbet Citroen van 1 liter, Carrefour Bio Vanille van Madagscar 900 ml en Carrefour Bio Roomijs met chocolade 900 ml.

Het FAVV doet ook een dringende oproep. Er wordt gevraagd aan de consumenten die bovenstaande producten in hun bezit hebben deze niet te consumeren en ze terug te brengen naar hun verkooppunt, waar ze terugbetaald zullen worden.

Voor meer informatie kunnen de klanten terecht bij de klantendienst van Carrefour België op het gratis nummer 0800/9.10.11, van 8.30 tot 20.00 uur van maandag tot en met zaterdag. Carrefour verontschuldigt zich bij de Carrefour klanten voor het ongemak.

Tags carrefour