Vrienden van Nikie, die haar jonge kindjes van 7 jaar en 4 jaar verloor na zelfmoord van de vader, starten crowdfunding op: “Intens verdriet”

door: PMN
Nikie
Afbeelding bron: steunactie.nl

In Lommel vond er een vreselijk gezinsdrama plaats. Een vader heeft daar zichzelf en zijn kleine kinderen van het leven beroofd.

In de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 mei voltrok zich een drama. Een vader beroofde zichzelf en zijn twee kinderen van 7 jaar en van 4 jaar van het leven door met zijn wagen in het kanaal te rijden.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar alle hulp kwam voor de drie te laat. Nikkie, de moeder van de kindjes, blijft nu alleen achter.

“Haar dierbare, mooie, lieve en onschuldige jongens Dani en Levi, het leven ontnomen door hun vader. Het ergst denkbare in het leven van een moeder. Dani en Levi hadden nog een heel leven voor zich, maar mochten niet ouder worden dan 7 en 4 jaar”, luidt het bij vrienden.

“Juist op het moment dat Nikie koos voor een gelukkiger leven voor haar jongens en zichzelf, besliste hun vader anders. Dat is onbegrijpelijk en onmenselijk.”

“Het intense leed en verdriet wat haar is aangedaan is niet in woorden uit te drukken. Maar iedere donatie helpt Nikie om een weg te vinden hiermee te leven, op haar eigen tempo, zonder financiële druk, aangezien zij een hardwerkende zelfstandig kapster is.” 

Vrienden hebben nu een crowdfundig opgericht. Op een halve dag tijd wisten ze al 15.000 euro op te halen.

Zo moet Nikkie zich alvast geen financiële zorgen maken. Ze kan nu alle tijd nemen om dit vreselijk drama te verwerken.

Wie graag wil geld wil doneren, kan dit doen via deze link.