Béa en Bart uit 'Blind gekocht' onthullen wel héél verrassend nieuws: "Bang dat mensen ons overlopers gaan vinden"

door: LHX
Bart Appeltans en Béa Vandendael
Afbeelding bron: Play4

Béa Vandendael en Bart Appeltans waren vier seizoenen lang de experts die de deelnemers aan 'Blind gekocht' aan een huis hielpen. Vanaf dit jaar zijn ze in een ander programma te zien.

Enkele maanden geleden kondigde Béa Vandendael haar vertrek bij 'Blind gekocht' aan. Aan Het Laatste Nieuws vertelt ze dat het zoeken naar panden zoveel tijd in beslag nam dat ze op het randje van een burn-out verkeerde.

Haar tv-carrière is echter nog niet voorbij: ze is door concurrent VTM uitgenodigd voor het nieuwe seizoen van 'Huis Gemaakt'. Daar zal ze haar expertise delen met de koppels, zodat die hun pand zo conform mogelijk naar de markt van vandaag kunnen renoveren. Aangezien ze slechts een paar opnamedagen per maand zal hebben, was het voorstel te mooi om af te slaan.

Opvallend: haar 'Blind gekocht'-collega Bart Appeltans maakt dezelfde overstap. Hij is momenteel nog bezig met de opnames van het vijfde seizoen, maar daarna zal ook hij aan de slag gaan bij 'Huis Gemaakt'.

Béa laat weten dat ze ontzettend veel zin heeft in de samenwerking, maar dat ze zich ook wel wat zorgen maakt. "Ik ben een beetje bang dat mensen ons misschien overlopers gaan vinden", klinkt het. ""Ik had ook geen contract, hé. Het is gewoon zo verlopen", verdedigt ze zich alvast.