'Big Brother’-bewoner laat tranen de vrije loop bij exit uit het huis: “Ze vonden me gewoon supergoed"

door: ASX
Danny Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

Voor de vierde week op rij moest vanavond een bewoner het bekende ‘Big Brother’-huis verlaten. Voor het eerst in dit seizoen werd dat een man. Eerder deze kwamen Michelangelo, Jason en Danny op de nominatiebank terecht. Uiteindelijk besliste de kijker voor wie van de drie heren het spel vanavond ophield.

Het werd volgens presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy een nek-aan-nek-race tussen de drie genomineerden. Nog nooit lagen de stemmen zo dicht bijeen. Een magere troost voor Danny, die uiteindelijk aan het kortste eind trok.

De Nederlandse spierbundel was voor de derde week op rij genomineerd en dat begon op mentaal vlak zichtbaar door te wegen. Danny hield het dan ook niet droog toen hij in de studio aankwam en zijn familie terugzag.

“Dit is zo dubbel”, klonk het erg aangedaan. “Voor de derde keer genomineerd. Het was puur speltechnisch. Ze vonden me gewoon supergoed. Ze hebben het gewoon supergoed gespeeld. Ik word als persoon door iedereen leuk gevonden, dus dat maakt het voor mij echt dubbel.”

Heel wat bewoners, waaronder Ali, barstten in tranen uit toen bekendgemaakt werd dat Danny het huis moest verlaten. De 28-jarige personal trainer nam uitgebreid de tijd om van iedereen afscheid te nemen en stopte nog een afscheidsbriefje in de handen van zijn maatjes Chayron en Charlotte.

“Chayron is echt mijn maatje, wij zijn samen het huis ingegaan, dat is echt een vriend voor het leven wat mij betreft”, vertelt een bijzonder emotionele Danny. “En aan Charlotte wou ik nog laten weten dat ze echt zichzelf moet zijn en ook in zichzelf moet geloven en dat ik volledig achter haar sta.”

Danny kon het in het huis ook bijzonder goed vinden met Chelsea, die twee weken geleden haar koffers mocht pakken. Er hing op een gegeven moment zelfs wat romantiek in de lucht toen de twee toegaven elkaar wel te zien zitten. Op de vraag of Danny in de komende weken met Chelsea gaat daten, reageert de Nederlander schattig: “Ja, de borrelplank zal wel klaarstaan!”