Chelsea uit ‘Big Brother’ zwaar ontgoocheld in medebewoner: “Hij heeft me gewoon voor de bus gegooid”

door: ASX
Chelsea Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

In de tweede liveshow van ‘Big Brother’ liepen de emoties opnieuw hoog op. Voor de tweede week op rij moest er iemand het bekende huis verlaten.

Het was bang afwachten voor Charlotte, Chelsea en Danny, de drie genomineerden van deze week. Tijdens de live-uitzending kreeg Charlotte als eerste het verlossend nieuws dat ze nog minstens één week langer in Amsterdam mag blijven. Chelsea en Danny moesten nog enkele minuten op de pijnbank blijven zitten, maar werden iet voor negen uit hun lijden verlost. Het werd helaas Chelsea die aan het kortste eind trok.

Daarmee zit het ‘Big Brother’-avontuur er voor de 22-jarige pedagogisch medewerkster al na twee weken op. Een bittere pil voor Chelsea, die haar grote droom uiteen zien spatten. De jonge blondine hield het dan ook niet droog bij presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. “Ik kan niet onder woorden brengen hoeveel ‘Big Brother’ voor mij betekent”, klinkt het geëmotioneerd.

Vooral het feit dat ze naast haar goede vrienden Charlotte en Danny op het nominatiebord stond, viel Chelsea bijzonder zwaar. “Het was echt mijn grootste nachtmerrie om tegen hen uit te komen”, vertelt Chelsea. Haar nominatie heeft Chelsea te danken aan Michelangelo, met wie ze het eveneens goed kon vinden. Dat uitgerekend hij haar genomineerd heeft, was voor Chelsea een slag in het gezicht. “Ik ben normaal een heel lief persoon, maar wat hij gedaan heeft… Hij heeft me echt voor de bus gegooid”, klinkt het bijzonder teleurgesteld.