'DWTS'-afvaller Pieter Timmers doet schokkende onthulling: "Had niet mogen meedoen"

door: COS
Pieter Timmers voor 'Dancing With The Stars'
Afbeelding bron: Play4

Pieter Timmers moest zaterdag als eerste 'Dancing With The Stars' verlaten. Zijn moderne dans kon de jury en de kijkers thuis het minste overtuigen.

Pieter Timmers vertelde na zijn moderne dans in 'Dancing With The Stars' dat hij tijdens de repetities in het ziekenhuis belandde. Dat gebeurde nadat hij zich op de dans voorbereidde met een sessie Mixed Martial Arts.

Pieter hield er een gekneusd borstbeen en gekneusde ribben aan over. Nu heeft hij zich opnieuw laten onderzoeken en wat blijkt: hij heeft met een gebroken rib gedanst. "Had die tijdig ontdekt geweest, had ik waarschijnlijk niet mogen meedoen gisteren", beseft Pieter.

Naar eigen zeggen zou hij waarschijnlijk toch gewoon op dat podium zijn gekropen. Hij vond het namelijk heerlijk. Danspartner Natascha de Jong heeft alleen maar mooie woorden. "Wat een doorzetter ben je! Je hebt echt super gedanst", aldus Natascha op Instagram.

Ook jurylid Jan Kooijman is onder de indruk. "Het zegt enorm veel over je doorzettingsvermogen en pijngrens, dat je hebt doorgedaan. Gefeliciteerd met je prestatie. Je bent een mooi mens, Pieter. Herstel snel!"

Download nu de gratis app van Redactie24 en blijf op de hoogte over 'Dancing With The Stars'